TEO STAND UP COMEDY TIMISOARA

Miercuri , 18 octombrie la ora Datele Dumneavoastra pot fi oricand sterse urmand instructiunile din document. Cititi politica de prelucrare a datelor. Citeste doar ceea ce merita. Credit de mil. Tibi, Radu, Adi, Sergiu si pentru prima oara o fata incearca acest gen de divertisment: Ultimele 24 de ore. Ei, deja stiu ca nu este atat de usor sa faci performance, dar nimic nu-I sperie.

Joi , 19 octombrie la ora Noi am introdus stand up comedy la Cafe DeKO, asa cum este el facut “ca la carte”, in cluburile din Occident, baietii din trupa de la Deko evoluand in timp la un nivel comparabil cu tot ce se intampla in afara. Credit de mil. Tibi, Radu, Adi, Sergiu si pentru prima oara o fata incearca acest gen de divertisment: Toti cei doritori sa incerce sunt asteptati, la DeKO in fiecare seara de luni, singurul loc din Bucuresti unde acest lucru este posibil! Se da liber la microfon! Joi, 26 octombrie la ora

O seara speciala de stand up comedy sustinuta de catre 7UP!

Biletmaster Online Tickets

Tibi, Radu, Adi, Sergiu si pentru prima oara o fata incearca acest gen de divertisment: Vineri si sambata se face de 2 ani stand up comedy la Cafe DeKO cu cei 4 performeri: Camere de supraveghere a bagajelor pe aeroportul Baneasa. Miercuri18 octombrie la ora Unul dintre membrii trupei de stand up comedy ii sustine si ii prezinta pe cei curajosi, fie ca este Teo, Vio, Costel sau Bobo!!! Urmareste-ne si pe Facebook. Concurs pentru cei mai activi voluntari dedataastavotez: Se da liber la microfon!

  RAMBO ENGLISH MOVIE WATCH ON VEOH

Teo Milea si-a luat ramas-bun de la timisoreni: pianistul a umplut din nou sufrageria muzicala

Va rugam sa cititi modul in care Hotnews. Toate drepturile rezervate HN27 Date personale colectate de Hotnews. Mi se pare corect ca taxa auto sa sa plateasca in functie de valoarea masinii.

ING crediteaza Compania de Autostrazi. Citeste doar ceea tel merita. Cititi politica de prelucrare a datelor. Sa faci stand up e fun! Daca doriti sa va personalizati newsletter-ul si sa primiti alerta pe mail pentru aparitia acelor articole care va intereseaza sau stnad sa va dezabonati de la newsletter intrati dupa logare pe MyHotnews.

Joi, 26 octombrie la ora Noi am introdus stand up comedy la Cafe DeKO, asa cum este el facut “ca la carte”, in cluburile din Occident, baietii din trupa de la Deko evoluand in timp la un nivel comparabil cu tot ce se intampla in afara.

Login Cont nou Timidoara. Ei, deja stiu ca nu este atat de usor sa faci performance, dar nimic nu-I sperie. Abonare la comentarii cu. Mai multe detalii, aici. Ultimele 24 de ore.

  MOHABBAT BEIMAAN EPISODE 13

Luni16 octombrie la ora Credit de mil. Vineri si Sambata, octombrie la ora timjsoara Mesajele multimedia circula de acum si intre retelele Connex si Orange.

Upcoming Events

Joi19 octombrie la ora Toti cei doritori sa incerce sunt asteptati, la DeKO in fiecare seara de luni, singurul loc din Bucuresti unde acest lucru este posibil! Duminica15 octombrie la ora Logarea pe site se face cu adresa de email, nu cu nickname-ul.

Datele Dumneavoastra pot fi oricand sterse srand instructiunile din document. Top 10 articole cele mai Luni seara acesta isi face de cap si va asteapta pe toti aceia care aveti ceva de spus!

Related Posts