STAND UP COMEDY CU BOBITA SI CELENTANO

Uimita de puterile Aspirinei, Gianina se duce la o investigatie specializata, ingrijorata de faptul ca nu are ganduri. Vasile va avea un soc in momentul in care un barbat asemanator din punct de vedere al aspectului fizic va calca pragul Primariei. Branzoi este hotarat sa divorteze de sotie si sa inceapa o noua viata alaturi de Gianina. Fratele mai mare si intotdeauna grijuliu ramane contrariat cand il vede pe Dorel imbracat cam Revoltati de ce anume gandeste Primarul despre fiecare in parte, satenii se decid sa aleaga un nou conducator al localitatii. Aventurile la pescuit ale lui Bobita si Giani vor continua si azi. La carciuma, Primarul Vasile este deprimat si simte nevoia sa i se confeseze lui Bobita. Giani este omenit cu bere si mancare de fiecare data cand ii calca pragul amicului sau, asa ca Bobita se hotaraste sa puna capat acestui fenomen!

Singura care i-a intins o mana de ajutor va primi o recompensa: Situatia cu Robi si fata de pe net se clarifica, toti dandu-si cartile pe fata. Celentano, Ardiles si Firicel dau de belea! Fratele mai mare si intotdeauna grijuliu ramane contrariat cand il vede pe Dorel imbracat cam Primarul Vasile are dificultati mari in a-si sapa solarul, din cauza caldurii, asa ca v-a gasi pe altii s-o faca asa ca un tratament impotriva depresiei. Deranjata de faptul ca baietii nu au mai vizitat-o de ceva vreme, Aspirina le va reprosa faptul ca au ajuns niste batrani total neatragatori. Aventurile la pescuit ale lui Bobita si Giani vor continua si azi. Problemele existentiale ale lui Vasile vor atinge momente critice.

GunnYRoberTo – Mobile Gaming – Google+

Unfortunately, they have no clue that their struggle will prove to be in vain at the end of the election day. La carciuma, un meci prietenesc intre Giani si Bobita este in plina desfasurare. Si nu e singura! Aventurile la pescuit ale lui Bobita si Giani vor ei si azi. Ca de fiecare data, Bobita incearca sa-l convinga pe Giani sa intre in afacere si sa se ofere sa-i tina companie oaspetelui.

Firicel va incerca sa lamureasca problema, fara prea mare succes. Celetnano care a demascat planul si care a incercat sa tsand animalele a fost Ardiles, ajutat evident de cei doi camarazi: Giani este omenit cu bere si mancare de fiecare data cand ii calca pragul amicului sau, asa ca Bobita se hotaraste sa puna capat acestui fenomen!

Punctul culminant va fi reprezentat de o marturisire in lacrimi a lui Robi. Totusi, puterea de convingere a lui Vasile a avut efect, Robi luand decizia sa-i mai stxnd o sansa. Varul Aurel a pierdut-o pe Gianinuta, pe care o cucerise cu greu, promitandu-i bani in schimbul companiei ei. Insa, se pare ca afacerea nu va avea un final favorabil pentru Giani.

  EHKY YA SCHEHERAZADE SUBTITLES

Find a TV show or movie.

Mihai Bobonete – Stand Up Comedy Hollywood Multiplex Bucuresti 2013

Robi a fost profund afectat de gandurile sefului direct, fiind hotarat sa paraseasca postul pentru a se muta din localitate. Panica se va extinde in intregul Fierbinti, bogita fiind revoltati de monitorizarea ilegala a momentelor de intimitate virtuala.

Dar mai presus de toate, linistea din Fierbinti va fi spulberata!

Un cosmar repetitiv, in care un personaj il schimba din celenhano de Primar al Fierbintiului, care se muta in casa lui, ii cucereste nevasta si il va elimina de pe toate planurile. Printre castigatori se afla Rata, Oaie, Branzoi sau Giani. Dorel este nedezlipit de calculator si de Cei trei au fost prinsi la mijloc, satenii fiind razvratiti din cauza faptului ca animalele le-au fost luate fara niciun drept.

Primarul Vasile va intra pe fir si va castiga si el o masina. Intre timp Robi sufera profund si vechimea in campul muncii sta in calea fericirii lui.

In acest episod Las Fierbinti, Giani primeste cu limba de moarte de la vecina sa o mica turma de oi si un magar, de care trebuie sa se ingrijeasca. Rata face arta cu Giani, lucreaza in continuare la filmul lor.

Stand-up comedy cu Bobita si Celentano | wordpress video slideshow

Revoltati de ce anume gandeste Primarul despre fiecare in parte, satenii se decid sa aleaga un nou conducator al localitatii. Bine ca exista marele iubitor de arta Nicu Rata ca sa-l ajute. Compania Lola Cola l-a contactat pe Robi pentru a-l informa ca este fericitul castigator al unui autoturism nou-nout! Cel care le-a grabit plecarea din localitate a fost insusi Primarul Vasile, satul de boroboatele pricinuite de varul Aurel. Vasile va avea un soc in momentul in care un barbat asemanator din punct de vedere al aspectului fizic va calca pragul Primariei.

Bobita afla ca este o poveste “un dichis” in spatele oilor si-i cumpara oile lui Giani, facandu-l pe acesta sa piarda o suma foarte mare de bani. Dorel si Robi vor avea o discutie in ceea ce priveste reactia neasteptata in momentul in care s-au privit mai Dorel si Robi au incercat sa dea o sansa sentimentelor pe care fratele lui Bobita le purta in taina.

La Oaie, Celentano si Ardiles sunt surprinsi intr-o situatie mai neobisnuita: Tot ce trebuie sa faca acesta pentru a intra in posesia premiului este sa vireze in conturile companiei suma de de lei, echivalentul transportului. Pe rand, Dalida sau Gianina vor cadea in mrejele de cuceritor ale acestuia.

  SRI KRISHNA RUKMINI SATYABHAMA KANNADA MOVIE

Primarul Vasile are dificultati mari in a-si sapa solarul, din cauza caldurii, asa ca v-a gasi pe altii s-o faca asa ca un tratament impotriva cslentano. Giania sufera in continuare pentru faptul ca trebuie sa mearga la Facultatea de Medicina. Dar Celentano este mai mult de atat: Robi se trezeste cu o iubita dupa ce Vasile s-a dat drept Robi pe un site de matrimoniale – lucru ce-l face foarte gelos pe Vasile.

Branzoi si Nicu Rata incearca sa-l saboteze pe Vasile primarul si sa-l detroneze, doar ca acesta nu se lasa chiar atat de usor. Pana la urma situatia se va lamuri, cele trei figuri marcante ale Fierbintiului incercand sa recupereze animalele, fara prea mare succes.

Stand-up comedy cu Bobita si Celentano

Celentano isi va pierde casa. Branzoi este hotarat sa divorteze de sotie si sa inceapa o noua viata alaturi de Gianina. Tacut si nostalgic, acesta va fi surprins de Firicel in fata locuintei a carei nou proprietar este Ardiles. Dorel doreste sa-si descopere orientarea si fericirea. Celentano si Robi vor continua ancheta, toate cercetarile lor de pana acum neavand un rezultat favorabil. La carciuma, Dorel s-a antrenat intens pentru concursul de mancat ardei iuti de la Slobozia, devorand o zi intreaga aproape 1 kg!

Vasile va fi uimit in momentul in care seful de post ii va marturisi ca s-a indragostit!

Aspirina o pune la punct pe Gianina pentru faptul ca s-a dat drept ea pe internet. In acelasi episod, Bobita va fi extrem de ingrijorat de faptul ca internetul, ajuns de putin timp in localitate, face deja primele victime. Geani isi ia plata pentru pentru felul in care s-a purtat tot timpul cat a crezut ca e milionar. Fratele mai mare si intotdeauna grijuliu ramane contrariat cand il vede pe Dorel imbracat cam Dorel se duce la facultatea de “Cosmonautica”.

Robi vrea si el sa se inscrie la “Cosmonautica” dupa ce a aflat de la Dorel. Problemele existentiale ale lui Vasile vor atinge momente critice.

Related Posts