NAUGHTY KISS EPISODE 13 PELANGI DRAMA

Ending yang tak terduga membuat aku semakin suka ma ni film.. Download Mp3 Klik Disini. Ga kerasa Khuntoria sudah hari lebih bersama, mengikuti perjalanan mereka lucu banget, baik Khunnie maupun Vic sama-sama berusaha menjadi orang nomor 1 bagi pasangan, dan memang begitu seharusnya sebuah pasangan. Is she going to get sick? Sorry for the late reply, thanks so much for your kind words: Wonderful Day Lee Seung Hwan feat.

A couple weekends ago, totally randomly, I came across the video the cast had recorded especially for their DramaFever audience. Is she going to get sick? Ha Ni dan kawan-kawan sebelum berubah juga kunciran Ha Ni lucu hahaha. Which is a sign of interest if ever there was one. My Opinion About Polling Result: Situs ini menggunakan cookie. Dengan melanjutkan menggunakan situs web ini, Anda setuju dengan penggunaan mereka.

Playful Kiss

Yes, I doubt that people in Real Life act like these characters — if they do, uhm, can I call a psychiatrist on them? Naturally, hijinks, hilarity and love ensue — not necessarily in that order, aha.

Aii tolong dilengkapi ya. A couple weekends ago, totally randomly, I came across the video the cast had recorded especially for their DramaFever audience. Love in Tokyo is definitely the srama version though, I think: Skip to content you don’t know me. You are commenting using your WordPress.

I see this I see that I do this I do that You keep coming into my heart, I seemed to have gone crazy. Episofe Lack of Character Maturity.

I think Yuki is pulling it off so far, I mean he has managed to make Naoki not hateable IMO and actually swoon-worthy. Are you gonna confess to me now. Very easy to digest — each minute episode passes by so breezily.

Khunnie takut acara nya di tonton Vic omma ya,,takut buat Vic omma cemburu…kalo Vic omma cemburu, Khun pasti di cuekin, mana tahan Khun di cuekin, secara selama ini orang2 menge-elukan dia, hanya Vic aja yang berani nyuekin dia. Baker Kingmerupakan drama kesukaan apni hehehehe padahal gak da yang nanyak. Glad you made it to my humble space and thanks for commenting! Singer, Model, Actor Birthdate: Then I also get to look out for things she could wear and stuff like that.

  KARESHI IGAI DRAMA CD TRANSLATION

Down With Love, pertama liat ni film awalnya ill feel abis, gara2 dunlut ga ada sub nya,bikin BeTe, tapi setelah teh nana bilang bagus. Every single day, guard by my side and look upon me only Because I love you too much, you who treats me as a friend only Will you say that one sentence that you love me now Every day, I love you.

Yawning, I was about to hit stop… but in that last few seconds, the actor who plays the hero… he closed this brief greeting with fluent American-English! Dengan melanjutkan menggunakan situs web ini, Anda setuju dengan penggunaan mereka.

Ga kerasa Khuntoria sudah hari lebih bersama, mengikuti perjalanan mereka lucu banget, baik Khunnie maupun Vic sama-sama berusaha menjadi orang nomor 1 bagi pasangan, dan memang begitu seharusnya sebuah pasangan. This site uses cookies. You do know why my heart is like this. Saling melengkapi dan menjaga perasaan. Only you, I love only you, Just the two of us.

By continuing to use this website, you agree to their use. Dance nya keren banget, kita bisa lihat betapa gemulai nya Khunnie dance, dan keren nya gerakan Junho.

Setelah seminggu melakukan jejak pendapat, kini RF mau nampilin hasil Polling sinopsis yang paling ditunggu dan hasilnya adalah ….

Pelangi Drama | Pelangi Drama | Halaman

Untuk mengetahui lebih lanjut, termasuk cara mengontrol cookie, lihat di sini: Situs ini menggunakan cookie. Khun yang kadang pelango tapi Manly banget, pengertian, selalu siap sedia untuk Vic, dan berusaha menjadi orang yang paling diandalkan oleh Vic. In general, I love characters like these because rooting for them to accomplish their goal is such a natural response; they deserve it.

  BULBULAY EPISODE 825

Vic yang menyukai hal kekanak-kanakan, banyak sekali permintaan yang kadang terlalu kekanakkan, tapi memiliki sikap yang dewasa, selalu memaafkan keusilan Khun, perhatian dan berusaha mencari tahu semua tentang suaminya.

Naoki is… swoonworthy ehehehe: The Mean Kid Brother What is with this kid, seriously? Fill in your details below or click an icon to log in: That English… damn, I was seriously immediately fully alert I was already in bed — totally hilarious! Every single oiss, guard by my side and look upon me only Because I love you too much, you who treats me as a friend only Will you say that one sentence that you love me now Every day, I love you.

The naugbty I love about Jdramas is their ability to condense just the right amount of humor, romance and plot in 45 minutes weekly. Translation When did this begin, I guess the moment I first saw you Every 1 minute 1 second, you keep coming onto mind What are you doing.

Tapi walaupun gerakan Khunnie gemulai, rasanya ia membatasi gerakannya, ia sibuk dengan gerakannya sendiri, justru Junho yang keren interaksinya dengan Miss Korea. They really are keeping it simple, which I agree — very smart. Wonderful Day Lee Seung Hwan feat. But like you said, he is like a kid picking on his crush. Untuk RF sendiri belum bisa posting sinopsis drama ini karena emng untuk cari subtitlenya sulit. Menu Lanjut ke konten Beranda Perihal.

Sebenernya sedih juga hasil pollingnya paling bontot,ya gak disalahin juga sih,karena emng yang maen baru-baru. Email Address never made public. Welcome to the club!

Related Posts