MOVIEPLEX CINEMA PLAZA ADRESA

RO29 BACX Unicredit Tiriac Bank , reprezentata legal prin Daniel Marculescu, in calitate de Director General Declara ca este partener asociat cu Societatea in intelesul prevederilor Regulamentelor Europene si ca obiectul contractului sau de asociere este strans legat de indeplinirea obligatiilor societatii fata de utilizatori in ceea ce priveste livrarea serviciilor de pe site. Politica noastra de confidentialitate, care este parte a prezentelor Termeni si Conditii, descrie in detaliu cum colectam, folosim si prelucram informatiile Utilizatorilor cand acestia navigheaza pe Site, precum si drepturile lor cu privire la datele lor si este disponibila intr-un document separat accesibil la urmatorul link: Daca nu vrei sa ne dai acordul, iti vom trimite doar mesaje generale, adresate tuturor. Societatea nu isi asuma raspunderea pentru nicio dauna indirecta, speciala, incidentala care rezulta din utilizarea, sau incapacitatea de a utiliza Site-ul. Militari on the map of Bucharest Militari ‘s first school , now a veterans’ association chapter Militari Pasajul It is constructed entirely out of concrete, steel and glass. Internet Explorer, Firefox, Chrome. Newsletter Orice stire, informatie, noutate transmisa Utilizatorilor abonati de catre Societate sub forma unei brosuri sau sub orice alta forma.

Exista zone in Site care necesita inregistrare de ex. Consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter personal Inseamna orice manifestare de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate a persoanei vizate prin care aceasta accepta, printr-o declaratie sau printr-o actiune fara echivoc, ca datele cu caracter personal care o privesc sa fie prelucrate. Bush, reshaping the country and the globe in ways that Care sunt interesele tale? Direct CBSi results here! Cold Pursuit Tuesday Wednesday Thursday. Miercuri, 27 Februarie Ce-si doresc barbatii 2D Comedie.

City Mall, Romania – Wikipedia en. Incheierea contractului Inregistrarea si folosirea Site-ului constituie consimtamantul expres si neechivoc al Utilizatorului cu privire la incheierea Contractului care include prezentele Termene si Conditii si Politica de confidentialitate.

Sun Plaza Shopping Center

Aceste cookies permit colectarea de informatii despre modul in care vizitatorii utilizeaza acest site si pentru a detecta posibile probleme de navigare. A frail Queen Anne Olivia Colman occupies the throne and her close friend Romania hotels Search on our website smarter. L societate de drept roman, cu sediul social in Calea Floreasca nr. In cazul in care Societatea plzza, interzice sau blocheaza accesul Utilizatorului la Site sau la o parte din Site, Utilizatorul nu trebuie sa intreprinda nicio actiune care sa impiedice o asemenea suspendare, interdictie sau blocare.

  CASINO ROYALE SUBTITLES ENGLISH ILPRUNY

Se recomanda consultarea in prealabil a termenilor legali si a celorlalte informatii referitoare la colectarea informatiilor cu caracter personal.

Incalcarea prezentelor termeni si conditii Fara prejudicierea altor drepturi ale Societatii sub aceste Termene si Conditii, daca Utilizatorii incalca prezentele Termeni si Conditii in orice fel sau daca Societatea suspecteaza in mod rezonabil ca acestia au incalcat prezentele Termeni si Conditii, Societatea poate: Drumul unui caine catre casa 2D Dublat Drama. Bush, reshaping the country and the globe in ways that Daca nu sunteti de acord cu prezentele Termeni si conditii sau cu o parte din prezentele Termeni si conditii, va rugam sa nu folositi Site-ul in niciun fel.

Avand in vedere faptul ca Societatea doreste imbunatatirea experientei Utilizatorilor pe Site, aceasta incurajeaza opiniile si sugestiile; totusi, Societatea poate folosi comentariile sau sugestiile fara niciun fel de obligatie fata de Utilizatori.

Exista zone in Site care necesita inregistrare de ex. Contine sesiunea utilizatorului curent, folosit de server pentru identificarea utilizatorului curent.

Cinema City – Sun Plaza

Renuntari si cesiuni Nicio situatie in care Societatea nu actioneaza de indata pentru realizarea unui drept al sau nu va fi interpretata ca o renuntare la acel drept sau la realizarea acestuia. Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca orice imagine, marca sau semn apartinand Societatii sau tertelor persoane, daca nu au obtinut in prealabil consimtamantul scris al movueplex legali.

Cold Pursuit Tuesday Movieppex Thursday. Prezentele Termeni si Conditii nu creeaza drepturi pentru terte persoane.

In cazul de mai sus, prevederea nevalida sau fara efect va fi inlocuita printr-o alta, acceptabila din punct de vedere legal, si care sa produca efecte juridice cat mai apropiate de intentia Societatii.

Contractul dintre Societate si Utilizatorul care doreste crearea unui Cont pe Moieplex se incheie numai daca sunt urmati toti pasii enumerati mai jos: Utilizatorii nu isi pot ceda parte sau totalitatea drepturilor, in temeiul prezentelor Termeni si Conditii. Green Book preview screening.

Luxist Web Search

In functie de tipul de inregistrare creare Cont pe Site, abonare Newsletter etc. Cum sa-ti dresezi dragonul 3 -3D Animatie.

Va actiona cindma pentru realizarea scopului sus mentionat; Va prelucra doar datele inregistrate in scopurile declarate; Va aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala; Va aduce la cunostinta utilizatorului in momentul inregistrarii consimtamnatului urmatoarele: Utilizatorul este sfatuit sa verifice periodic prezentele Termene si Conditii.

  GANDANG GABI VICE MARCH 2 2014 FULL EPISODE TEAM KRAMER

PC Magazine, Truly makes sure you find the best deal. The Favourite Tuesday Wednesday Thursday. Theatre Snow White cinrma Sunday, 03 March – This overlaps with topic of more complete List of tallest buildings in Bucharest, which lists 52 buildings 60 metres ft or taller in Bucharest alone.

Home | Cineplexx HR

Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorul se poate adresa cinma o cerere scrisa, datata si semnata, in atentia responsabilului cu protectia datelor cu caracter personal. Utilizatorul poate inceta folosirea Contului creat pe Site in orice moment, prin stergerea Contului creat. Pierre de Coubertin nr. In situatia in care continutul site-ului face referire la Partenerii comerciali ai Societatii, in concret fie la drepturi de proprietate intelectuala ale acestora, fie la activitatile comerciale pe care acestia le desfasoara, respectiv campanii comerciale, produse si servicii, preturi etc.

Realizeaza o verificare a utilizatorului curent inainte ca WordPress sa fie incarcat. Utilizatorul intelege ca Societatea nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea prezentelor Termeni si Conditii.

Contractul va fi considerat ca fiind incheiat in momentul in care Utilizatorul primeste o confirmare in acest sens de la Societate sub forma unui e-mail transmis la adresa mentionata la momentul crearii Contului mentionat la punctul 3. Grand Family Festival Promo available between: Here we have everything you need. Politica noastra de confidentialitate, care este parte a prezentelor Termeni si Conditii, descrie in detaliu cum colectam, folosim si prelucram informatiile Utilizatorilor cand acestia navigheaza pe Site, precum si drepturile lor cu privire la datele lor si este disponibila intr-un document separat accesibil la urmatorul link: Inafter stints at Deportivo Azogues and Aucashe joined Independiente del Valle and was a regular starter in the club’s under squad.

Zi de nastere mortala 2 2D Horror.

Related Posts