FILM ONLINE CE NAIBA STIM NOI

Cioroianu nu este potrivit pentru functia pe care o ocupa. Cioroianu este un incompetent, si ne face de ras peste tot. Inca un om care avea o imagine impecabila, de intelectual rafinat, si care in mai putin de-un an a comis atatea gafe Nu cred ca unii dintre comentatori, dar mai ales postaci, ar dori sa se alfle in astfel de posturi! Bai puie , te-am facut la alegeri ca la carte, cat oi fi tu de smecher. Adica, daca se poate sa si apaludam aceste infractiuni! Nu-i de ras Luni, 5 noiembrie ,

Se poate spune, de fapt, ca Ponta e un veritabil ambuscat politic care insa de cate ori apare la TV, sau scrie vreun mesaj pe FB isi mai trage cate un glont in picior, in asa fel incat de cat s-a auto ciuruit pana acum, de cat s-a automutilat, in curand va deveni un mutilat politic, ori mai bine zis, un handicapat politic. Evident ca solutia nu este trimiterea lor in desert si repet nu a fost vorba de nicio categorie etnica sau de vreo nationalitate anume, pentru a fi foarte bine inteles”. Proiect adoptat de Senat: Poate ca ministrul nu a fost indeajuns de diplomat pentru a nu zgaria urechile celor sensibili. Some ideas discussed in the film are:. Stii, de fapt, ce dovedesc alegerile? Ponta stie doar sa minta si sa fure, noi romanii nu suntem chiar asa de prosti cum ne crede. Sa constientizam tactica lor ca sa o putem contracara.

Sa traiesti in Romania si sa nu devii rasist in ceea ce ii priveste pe tigani, mi se pare aproape imposibil. Probabil voia sa o impresioneze pe Andreea Marin Cioroianu chiar nu mi se pare ca a exagerat cu nimic chestia cu mutatul in desert.

Daca Cioroianu nu a dat o solutie buna la problema asta, incercati sa dati voi una. Monta in albaneza inseamna Tiran a? Ce sa fure acolo, nisip?! Dar in acelasi timp va spun cu deschidere ca violatorii si pedofilii mi se par cea mai de jos categorie infractionala.

Noua ONG-uri cer demisia lui Cioroianu pentru declaratii ‘de tip nazist’

Eu ma intreb de ce autoritatile italiene nu-si recunosc vina: Tacerea lor fata de crimele tiganilor ii transforma in complicele criminalilor. Vis-a-vis de datul cu parerea sa-si dea cei care ii cunosc. ONG-urile astea supravietuiesc din bani europeni dati pentru “cauze nobile”. Este incredibil ce se intampla – asistam la rasism oficializat in Romania. Nu cred ca a zis cineva ca Cioroianu ar fi rasist Aripa tanara a buhnitzelor din psd si te infiori.

  TUDOU HONG KONG DRAMA MOONLIGHT RESONANCE

Nu avem nimic de pierdut iar banditii astia trebuiesc tinuti in frau. Ai ajuns sa te uram aproape la fel de mult ca pe Iliescu pentru cei dintre noi ce-si amintesc anii ‘ Si culmea, mai scapa si nepedepsiti. Cioroianu mi se pare un incompetent notoriu!!! Un ministru de externe nu vorbeste asa. Din pacate nu era in postura in care sa-si permita o astfel de declaratie.

Mai apoi insa m-am razgindit, din doua naina They’ll take a little bit of Buddhism, a little bit of veganism, a little bit of astrology Cel mai mare “intelectual ” romano-albanez? Aceste organizatii cu complicitatea lui Nastase ,tiganul cu studii juridice au deturnat fonduri de milioane euro,destinati rromilor pe care ei pretind ca ii apara. Uite citatul de pe site http: Asta e un nesimtit de roman get beget. Cat a urlat strainatatea ca in Romania tiganii sunt discriminati fara sa stie despre ce e vorba.

Orice aluzie la asemenea masuri naziste este rilm in conditiile in care statul roman si-a reprimat sangeros o parte din proprii cetateni in timpul celui de-al doilea razboi mondial”, se precizeaza intr-un comunicat remis HotNews. Daca doriti sa va personalizati newsletter-ul si sa primiti alerta pe mail pentru aparitia acelor articole care va intereseaza sau doriti sa va dezabonati de la newsletter intrati dupa logare haiba MyHotnews.

Dar astora si eu le-as face la fel. Film articles using image size parameter. Va nol sa cititi modul in care Hotnews. Nu, pentru ca totul va fi furat deja in socialism”. In plus sunt organizatii fanatice care niciodate nu se intereseaza de soarta victimelor, doar de infractori, nu cumva sa le lipseasca apa calda la parnaie, si sa nu aibe multe E-uri in mancare.

  SOFTENNI EPISODE 8

Lasa subiectul diaspora si celelalte, ca te depasesc! Cat cheltuie cetateanul roman cu un nemernic care onpine la puscarie?

ce naiba stim noi fapt film online

Luni, 5 noiembrie Pronuntati-va in apararea lui Cioroianu, numai daca sunteti in stare sa va imaginanti reactiile in cazul aceeasi declaratie ar fi fost data de Traian Basescu! Ei trebuiesc pusi sa munceasca,in conditii grele,sub o supraveghere stricta,- si deabia dupa ce vor dovedi ca si-au insusit regulile convietuirii,sa fie lasati liberi sttim societate.

E o urgenta extirparea lui ca politician. Archived from the original on March 16, Noi nu ne dam demisia. Mosule, tu esti de-acord cu ce a zis ministrul vostru sau nu? Deci, conform intelectului pontac, pe listele de vot din din diaspora au figurat doar de alegatori: Ati fi sarit imediat in sus, indignati pana la ceruri.

De unele dintre ONG-uri ma mir, de altele ba. Initially, the film was released in only two theaters: Login Cont nou Newsletter. Nu va mai bagati singuri in seama in legatura cu ce a spus ministrul Cioroianu. De exemplu, sa ii condamnam la inchisoare pe viata si nicidecum sa nu aiba parte de conditii de vis, de genul TV, aer conditionat sau alte avantaje de genul acesta. Diferenta dintre un diplomat si un om oarecare e ca un diplomat stie cand si cum sa taca, daca e prea prost si nu stie ce sa spuna.

A gresit dar fil recunoscut greseala si o greseala recunoscuta e pe jumatate iertata.

Macar sa-si de-a seama si sa realizeze ce bine o duc in Romania la intoarcere binenteles, daca creier nu au in cap Acum un an ma gandeam ca domnul Obline ar putea fi un bun si reprezentativ presedinte.

Related Posts