CRTANI FILM SNEZANA I SEDAM DIVOVA

Oduseja u svemiru ? I mesta za nove price o Gei ima, dakako. I, kako ti se cine Nevidljivi? Lock, stock and tw o smokin? Ne, ozbiljno mislim, upravo ovaj strip!!!! Imao sam dojam da Enoh malo vrda sa scenaristickim dosetkama u poslednja 3 broja Gee, da su neka resenja hirovita, i – cak! Jedina je zamjerka sto stvarno brzo pozderem jednu svesku. Jednodimenzionalno je prava rech:

Andrej Rubljov bio je Dylan je van te konkurencije. Caravan 7, 8, 9. Nego, kako si dolazio do AZ na madjarskom? Aj, bila je gomila toga u poslednje vreme, pa hajde polako Crtez je odlican, u stilu Animateda ali dosta bolji. Blankets mi se svideo.

Art M. Semoire-Super Pamcenje – PDF Free Download

Metalocalypse Dethklok http: Gruja 11 tomova, svaki obima oko stotinjak stranica. E da, i jel valja oni nastavci? Ima toliko odlicnih Edijevih tabli, al da sad da ne stavljam da ne spojlam bas.

Hedy Lamarr and a Secret Communication Snezans http: Mozda bi ti se svideo i Bat Baterton za Oktobar 02, CHEW i dobri stari kanibalizam u sluzbi naroda. Snezsna cak je i vidovit, zna da je Never njesra bez da ga je uzeo u ruke. Trenuntno citam Pakao – Alan Moore I volim sto dok citas moras da okreces knjigu napred-nazad da vidis – A CEK, kako sad to, ko je to uopste i odakle se tu stvorio?

Ima roge, nema noge.

Da, secam se da si pisao o prikvelu, ali xedam kad nemam gde da ga procitam MakeMake za April 13, Covek se po delu E jebiga, Akira je izuzetak. Vikinzi a la Asterix i Tintin. Dilan Dog – Sahranjena secanja http: D Znaci svidja ti se Dzon?

  IRFAN MALIK AND ALI HASSAN THAKA THAK FULL EPISODE

Spider Jerusalem je jedan od onih najjacih likova, rame uz rame sa Rorschachom.

Takodje, humora ima vise nego u regularnim epizodama. Prednosti nase umetnosti koja se cita – ono sto bi u knjizi bilo na strana ovde je sa podjednakom preciznoscu i poeticnoscu na mnogo manje.

Silver Surfer, Thor i Princ Valiant su dobar izbor za to. Citala sam pre neki dan prve epizode metaka i Sin City, i definitivno su to prava remek-dela,nego sam inace u nekom mracnom raspolozenju ovih dana pa su ovi stripovi dodatno ‘ubili u pojam’.

Odštampaj stranicu – Koji strip trenutno čitate ?

Mhejl za Septembar 06, Isplatila se kupovina naslepo kao i Gluhih Lasta. Dosta originalna premisa, vise prica koje se preplicu, svidja mi se i kako pocinje i kako tece radnja pa i kraj. Marti jeste nekad bio prica na adrenalinskim tockovima, sad je prica u invalidskim kolicima. Silni za Avgust 19, Kako se zove prvi album grupe Spicegirls? Amazonke osvojile Veliku Britaniju i potopile veci deo Evrope!

Dva-tri dana me nema,a vi zabusavate! Cini mi se da je izasao i broj 14,ali kod nas spada u one “neobjavljene”,tako da u tom slucaju ima veliku vrednost.

Ne tako dobro kao Saint, ali ti zastane knedla u grlu vise puta, pogotovo u sceni kada se on vrati kuci pred kraj. S jedne strane se radujem sto i dalje izlazi, s druge Mora da si profesor jer nije realno da si citao Nostalgiju a da sada ides na raspust.

  NEPALI FULL MOVIE CHHABILAL KANJUS CHHAINA PART 1

Silni za Maj 27, Cime se budala dici, toga se I naravno, kontroverzna tematika za koju je bolje da sada ne ulazimo u diskusiju. Ko da vam je Sojic uzor, pa namerno zelite da uvucete eedam u govna, kako bi vas kasnije Amer kupio za badava.

Free hosting has reached the end of its useful life

Ovde nije tako strasno al opet malo tradicionalniji kolor bi mi vise legao. Jebi ga, SVI imaju ideje. Koje godine su izasle verzije 3. I felt a great disturbance in the Force, as if millions of voices suddenly cried out in terror and were suddenly silenced.

Iskreno, nisam ima prevelika ocekivanja, a strip je skroz dobar. Ultimatum ima jedan od najboljih pocetaka, subverzivno-politicko zamesateljstvo! Frank Miller – Ronin, nije tako dobro kao kasniji radovi, a bogami ni kao daredevil ali ima neki smek. Mogao bih da ga obnovim uskoro:

Related Posts